fbpx
Vorige week zat ik op rij 1 van het Beatrix theater en daar zag ik de droom van Thijs Lindhout in vervulling gaan. Een inspiratieshow in een uitverkocht Beatrix Theater.

Oooh wat heb ik genoten!

Dit is wat Thijs er zelf over schreef:
About last Monday… Toeren met een inspiratieshow is al een droom die werkelijkheid is geworden. Maar de show vorige week in het Beatrix Theater was echt zoals ik ‘m in m’n stoutste dromen voor me had gezien. Een rock concert, geluksseminar en theatershow in één. Ik kan het nog steeds niet geloven. Dus gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂

Ja, zie die foto. Waw! Je zult er maar staan! In vuur en vlam!

Ik kan er mateloos van genieten als mensen vol voor hun dromen durven te gaan. Met passie over hun leven vertellen. Met al zijn kwetsbaarheden en zegeningen, struggles en blessings. Zo mooi als mensen hun ware verhaal durven delen. Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Het leven is een avontuurlijke reis. De reis naar jezelf.

Waarom zouden we wachten op een  burnout voordat we in actie komen? Waarom zouden we pas dan gaan luisteren naar ons hart? Onze ware potentie gaan leven? Onze echte kern naar buiten brengen? Dat is niet nodig.

Daarom verheug ik me nu al op volgende maand, want dan toert mijn Mini Droomshow ‘Is er leven na de eindtoets?’ door het land. Dan mag ik in gesprek gaan over het leven met kinderen in groep 8. Onder het mom van jong geleerd is oud gedaan.

Ik vind het zo gaaf dat ik mag bijdragen om verborgen verlangens en dromen van kinderen zichtbaar te maken. Dat ik mijn eigen kwetsbaarheden en successen met ze mag delen. Dat ik ze mag vertellen dat het er niet om gaat hoe slim je bent, maar om wat je met je slimheid doet. En hun geluksgevoel en zelfvertrouwen een boost mag geven. Oh, wat heb ik daar zin in.

Want…

In De Mini Droomshow word je niet gelabeld. 
In De Mini Droomshow gaat het niet om je schooladvies.
In De Mini Droomshow gaat het om jou. In vuur en vlam.

Vrije Vogels Vliegen Verder;-)

Wil jij De Mini Droomshow ook bij jou op school ontvangen?
Neem dan contact met me op via info@d-dep.nl