VIP DAG

 

 

 

Tijdens de VIP-dag gaan we samen in gesprek, op een mooie en inspirerende locatie, over jouw specifieke situatie en je ontwikkelvraag.
We maken een plan, zodat jij kunt gaan werken vanuit je ontspannen kracht, waardoor je jezelf en anderen inspireert om te dromen, te leren, te doen en te worden.

 

Voorafgaand vul jij de ODC-meting (Odin Development Compass) online in (15 min). Dit is een gevalideerde en online assessmenttool die je diep inzicht geeft in je drijfveren, je natuurlijke kracht, je ontwikkelpotentieel en je kwetsbare kracht (vaak aangeleerd).

 

We starten de VIP-DAG met het bespreken van de resultaten van de ODC-meting op een mooie en inspirerende locatie. Je krijgt inzicht in je energiegevers en energienemers. 

 

We zoomen ook in op jouw werksituatie en jouw leiderschapsvisie. Wat wil je graag bereiken en welk leiderschap wordt er van jou gevraagd binnen de context waar je werkt? Wat is er nodig? Welke stappen kun je gaan zetten? Waar loop je nu tegenaan? Je ontdekt hoe jij je volledige potentieel kunt benutten en oprecht verbinding kunt maken met je mensen, zodat jullie vol vertrouwen en met plezier de gewenste resultaten halen.

 

We zoeken naar een oplossing voor jouw specifieke hulpvraag, zodat je een dag later vol energie en vertrouwen aan de slag kunt.
Aan het einde van de dag ga je met een concreet plan, en een aantal inzichten wijzer, weer naar huis.