Over D-Dep

#Haal de beste leider uit jezelf en maak je dromen waar

Ik, Dyonne Depondt, ben jouw sparringpartner, inspirator, trainer en coach. Mijn drive is om jou te helpen je volledige potentieel als leider en als mens te benutten, zodat je vol vertrouwen en met plezier samen met je team kunt werken en de gewenste resultaten haalt.  Je staat er als startende leider, manager, professional niet alleen voor. 

Ik ben ook een resultaatgerichte dromer. Als je aan mij vraagt hoe mijn mooiste leven eruitziet, dan vertel ik je over mijn droom om te wonen in een vrijstaand huis aan de zee of in het bos met een mooie trainingsruimte aan huis. 

Een huis waar ik mijn familie en vrienden kan ontvangen en heerlijk kan wandelen met de honden in de vrije natuur. Een huis waar ik samen met mijn vrouw geniet van de rust, al het schone om ons heen en waar ik ongeremd muziek kan maken en luisteren. Een huis waar ik inspirerende trainingen geef en waar ik de deelnemers met een warm welkom ontvang. Een welkom a la Dyonne. 

En ik vertel je ook over mijn multifunctionele gekleurde VW T1 bus op de oprit, die gebruikt wordt om jou op te halen voor een VIP-dag, een inspiratiesessie of een teamuitje en die ons leidt naar mooie plekken.

Ik geniet ontzettend van iedere kleine stap op weg naar mijn einddoel. Want nee, ik woon nog niet in dat vrijstaande huis met die mooie trainingsruimte aan de zee of midden in het bos, maar wel al aan de bosrand. En dat busje staat nog niet voor de deur, maar wel al als lego-icoon in de boekenkast. 

 Step by step, bit by bit (Whitney Houston)

Ik voel me vrij om te dromen, te genieten, te blijven leren, mezelf te stretchen en om mijn weg te gaan. Ik doe graag waar ik goed in ben en waar ik ongelooflijk veel energie van krijg: mensen helpen om het beste uit zichzelf en anderen te halen.  

Ik ben een optimist, een kansdenker en een ontwikkelgerichte stimulator. Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen. Ik geloof in het mooie van het leven en daar lever ik dan ook graag mijn bijdrage aan.

En daarom vind ik het fijn als ik mijn eigen plezier, inzichten en passie kan delen met anderen, zodat elke dag weer een feestje is.

Mijn roots liggen in het basisonderwijs. Ik heb 22 jaar onderwijservaring binnen alle lagen van de school, waarvan 7 jaar als directeur (op verschillende scholen) en 4 jaar als soft-skillstrainer en coach. In januari 2018 ben ik als zelfstandig leiderschapstrainer & coach gestart om te doen waar ik enorm veel energie van krijg: mensen helpen om het beste uit zichzelf en anderen te halen en daarbij zelf het stuur in handen te nemen. De transformatie is mogelijk, als je erin gelooft.