fbpx

Help je tiener droomdoelen te halen

Vrije vogels vliegen verder

Geniet ook jij als tieners helemaal happy zijn?

Geniet ook jij als tieners helemaal happy zijn? Als ze onbevangen, vrij en vol vertrouwen voor hun dromen durven te gaan? Dat ze zich niet laten remmen door de mening of verwachtingen van anderen. Of door vervelende gedachten in hun hoofd? 

We willen toch allemaal dat tieners gelukkig zijn. Dat ze geloven in zichzelf. Dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn, blij van worden en energie van krijgen.

Maar was als tieners niet happy zijn? Als ze vast zitten. Geen invloed denken te hebben. Moeilijk overweg kunnen met tegenslag. Zich onzeker voelen. Niet geloven in zichzelf. En daardoor in een negatieve vibe belanden. En hun onzekerheden en frustraties gaan camoufleren achter verschillende maskers, omdat ze niet zichzelf durven te zijn. 

Kan dat niet anders? Natuurlijk kan dat! Laten we die onzekerheden en frustraties omtoveren naar een succesverhaal.

A winner is a dreamer who never gives up
Nelson Mandela

Waarom ik je kan helpen?

Vanuit mijn ervaring in het onderwijs en als soft-skills trainer heb ik de afgelopen 25 jaar honderden tieners, maar ook leerkrachten en ouders, geholpen met klachten rondom onzekerheid en motivatieproblemen.

Ik help kinderen om hun verborgen ambities zichtbaar te maken. Om te geloven in zichzelf. En om  hun frustraties te transformeren tot een succesverhaal vanuit hun natuurlijke kracht. Doortastend en spelenderwijs. Dat is mijn kracht.

Vind je het fijn als ik jouw leerlingen / tieners verder op weg help? Kijk dan even hoe ik je het beste kan helpen.

 

Geloven in jezelf is de belangrijkste stap naar succes