fbpx

Testimonials over mij

Door Dyonne weet ik beter wat mijn waarden en kwaliteiten zijn en weet ik beter wie ik zelf ben en wat mij energie geeft. Hierdoor heb ik uitgevonden waar ik mee verder wil in het leven. Ik had het gevoel dat ik werd gecoacht door een goede vriend en een wijze zus. Het kwam allemaal zo vriendelijk en spontaan en het maakte veel zin. Voor de coaching had ik een vaag idee over wat ik wilde met mijn leven. Door de coaching weet ik wat ik wil en kijk ik uit naar wat komt.

Pablo Stiers

Student

Dyonne is een gedreven coach en heeft mij erg geholpen bij het vormgeven van mijn loopbaan. Ik twijfelde enorm over mijn richting. Met diepzinnige opdrachten over wie ik zelf ben, heb ik mezelf nog beter leren kennen. Ik wist al snel wat ik niet wilde met mijn loopbaan. Dankzij de handreikingen en zelfreflecties begon ik steeds beter te voelen wat ik echt wilde. Ik stelde mezelf steeds de vraag of dit een bevlieging was of een gefundeerde ambitie. Dyonne bracht mij steeds terug naar mijn kernwaarden en leerde me om van daaruit te sturen. Dankzij haar heb ik met rust naar mezelf en mijn carrière leren kijken. Door de grote hoeveelheid aan keuzemogelijkheden vond ik het heel lastig om te kiezen. Ik werd er onzeker van. Nu weet ik waar ik sta en kijk ik vol vertrouwen vooruit. Binnnenkort start ik als instructeur op het MBO en hoop daarna als leerkracht aan de slag te kunnen.

Charles Geurts

Verpleegkundige

Dyonne heeft in de afgelopen twee jaar twee collega’s op mijn school begeleid. Beide collega’s hebben daar zeer veel aan gehad en hebben daardoor een mooie groei doorgemaakt.
Haar vriendelijke en directe manier van coaching, die goed afgestemd was op de hulpvraag, is in onze school goed aangeslagen.
Leerkrachten blij, directeur blij!
Hierbij van harte aanbevolen!
Kees-Jan de Swart

Directeur, CBS Coolsma

Tijdens de workshop ‘Is er leven na de eindtoets?’ worden kinderen aan het denken gezet over waar het echt om gaat. En dat is niet de eindtoets 😉. Mooi Dyonne, ik ben blij dat jij onze kinderen dit hebt kunnen geven 🍀

Kirsten Lammers

Directeur, OBS Waterrijk

De workshop ‘is er leven na de eindtoets?’ gaf de kinderen uit groep 8 een belangrijke levensles mee: succes in je verdere loopbaan wordt niet bepaald door je schooladvies, maar door jouw manier van denken en hoe je zaken aanpakt die op je pad komen. Voor sommige kinderen was dit een eye opener en was het ook vooral goed om dit eens van iemand anders te horen dan van de eigen leerkracht. Dyonne geeft de workshop op inspirerende wijze en vol humor, ze vertelt hierbij ook haar eigen verhaal. Dit maakt de workshop persoonlijk! Als leerkracht was het leuk om te zien hoe kinderen actief aan de slag gingen met hun eigen dromen. Wat zijn deze eigenlijk en wat hebben ze nodig om deze te bereiken? Welke weerstanden kunnen ze tegenkomen? Je ontdekt hierbij ook dromen van kinderen die je voor de workshop nog niet wist. Kortom, een aanrader voor elke groep 8!

Robert Timmermans

Leerkracht groep 8, OBS Waterrijk

Voor onze leden hebben we Dyonne gevraagd voor de workshop “Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas”. Ik vind de presentatie van Dyonne prettig en ze heeft veel kennis van de onderwijspraktijk
Op een vlotte manier worden vaardigheden en attitudes aan de orde gesteld.
Hoe kun je op een positieve manier Nee zeggen, en houd je in allerlei situaties vooral ook contact met je zelf. Het is verrassend leuk om hetgeen Dyonne hierover aan reikt ook kort met elkaar te oefenen. Dyonne geeft ook voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen. Na de workshop heb je weer een frisse impuls om naar jezelf in je werk te kijken.

Moniek Scheelings

Rayonbestuurder PO AOB

‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?’
Vooraf was ik benieuwd wat ik uit de training zou kunnen halen. Ik vond de training positief, praktisch en bruikbaar. De informatie was bondig. Dyonne straalde rust en positiviteit uit. Wat ik kan toepassen in de praktijk is het stappenplan om assertief te reageren. Het onderscheid belangrijk/urgent was ik al bekend mee. De training is geschikt voor startende leerkrachten en ook voor ervaren leerkrachten.

Evelien Schoenmakers

Leerkracht

‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?’
Ik twijfelde om deel te nemen, omdat ik nog niet zeker weet of ik verder wil in het onderwijs en daarom deze training niet nodig heb. Het was een prettige ervaring om de training toch te volgen, omdat ik goede en praktische tips heb gekregen. En het is eigenlijk heel simpel. Waarom heb ik dit niet eerder bedacht en toegepast? Het Nee zeggen kan ik toepassen in de praktijk. Ik heb geleerd om geen discussie aan te gaan. Doe je best en doe niet meer dan je aankan. Ik vind de training geschikt voor studenten. Wat ik verder leuk vind om te vertellen is dat Dyonne een enthousiaste trainer is.

Sigrid Joosten

‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar in het onderwijs?’
Ik had vooraf geen twijfels om deel te nemen aan de training. Ik ben bezig met het afronden van mijn studie en ben naar mijn weten ‘burn-out’ gevoelig. Dit wil ik voorkomen. De training heeft me handvatten gegeven. Wat ik kan toepassen in de praktijk is om op mijn eigen lijn te staan…’Ik ben ook belangrijk!’. Deze training is geschikt voor starters, maar ook voor leraren die bijna omkiepen (zoals ze het in de training noemen).Wat ik verder leuk vind om te vertellen is dar het een waardevolle training is.

Demi van den Dam

‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?’
Ik had vooraf geen twijfels om deel te nemen aan de training. Voor mij was de training heel zinvol, omdat mijn vragen beantwoord zijn. Wat ik kan toepassen in de praktijk is Nee zeggen. Deze training is geschikt voor elke starter die wat onzeker aan zijn carrière begint. Wat ik verder nog leuk vind om te vertellen is dat Dyonne boeiend vertelt.

Els Broers

Op 6 april volgde ik de workshop ‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?’. Ik waardeerde de duidelijkheid, casussen uit de werkelijkheid om “jezelf tegen te komen” tijdens de oefeningen, zodat je aan den lijve ervaart wat er bedoeld wordt.

M. Viletta

Leerkracht VO Rotterdam

Inspirerende training voor startende leerkrachten. Hoe bouw je na je opleiding aan je eigen professionele houding. Vanuit haar ervaring als leerkracht en directeur weet ze starters in hun kracht te zetten. Hoe overleef ik het eerste jaar voor de klas? Dyonne weet de deelnemers te bewegen door middel van sprekende voorbeelden uit de dagelijkse onderwijspraktijk. Haar open houding en de band die ze bouwt met haar deelnemers zijn de sleutels voor een succesvolle training.

Rob Hommen

Hoofdbestuurder Algemene Onderwijsbond / Docent wiskunde Lyceum Schöndeln

Laatst heb ik een workshop van Dyonne mogen volgen. Dyonne is geworteld in het onderwijs. Het is een belangrijke missie van haar om starters binnenboord te houden. Haar workshops zijn een aanrader!

Jan Kooijman

Coach van leraren, leerlingen en teams

Dyonne gaf op een enthousiaste manier een workshop voor startende leerkrachten!
De afwisselende werkvormen zorgden voor een hoge betrokkenheid.
Bedankt dat we mochten deelnemen aan je inspirerende workshop!

Monique Weiss

Arr. Ondersteuner Skipov, Veghel, ambulant begeleider bij Triade Eindhoven

Ik heb de training van Dyonne Depondt als zeer prettig en leerzaam ervaren. Onze training was met name gericht op leerkrachten die nog niet lang werken in het onderwijs. Door middel van casussen en leuke werkvormen hebben we met elkaar naar goede manieren gezocht om problemen op te lossen waar je in je eerste jaren tegen aan loopt. Een aanrader!

Saartje Blijveld

Leerkracht primair onderwijs, Utrecht

Op donderdag 9 november 2017 vond de assertiviteitstraining van Dyonne plaats. Tijdens het herstel van mijn burn-out heb ik al goed geleerd om nee te zeggen maar ik was benieuwd of Dyonne mij nog meer handvatten kon meegeven. De training bestond uit een aantal onderdelen. De theorie werd heel goed aan de praktijk gekoppeld. Door de bijpassende opdrachten en oefeningen kon je gelijk goed ervaren wat de verschillende manieren van nee zeggen met je deden en hoe het voelde. Ik weet nu nog beter hoe je op een goede manier nee kunt zeggen. Dyonne is een hele fijne trainer en coach. Ze speelt enorm goed in op de wensen van de groep en het individu. Ze is een fijn en open persoon en ik voel dat ik echt mezelf kan zijn bij haar. Ik zou haar trainingen aanraden, zeker voor mensen uit werkveld!

Marlous de Jong

Leerkracht primair onderwijs, Utrecht

Ik heb een maand geleden de training “vriendelijk nee zeggen” gedaan bij Dyonne. Ondanks dat ik al veel verschillende trainingen gevolgd heb (zowel privé als beroepsmatig), heb ik nieuwe dingen geleerd. Het mooie eraan is, dat het ook heel goed toepasbaar is in de praktijk. Ik heb al meerdere keren de aangeleerde technieken toegepast, met succes! Beter mijn grenzen aan geven, zónder schuldgevoel, dat plaats heeft gemaakt voor trots en een goed gevoel over mezelf. Ik kan de training van harte aanbevelen!!

Marit de Wit