fbpx

De afgelopen jaren heb jij een enorme ontwikkeling samen met je team doorgemaakt. Maar ondanks dat mooie succes baal je toch. Nieuwe leraren zijn moeilijk te vinden. Er wordt geklaagd over werkdruk en je krijgt de klassen steeds moeilijker bemand. Daarnaast zie je enthousiaste starters voortijdig afhaken en kiezen voor een ander beroep. De getallen liegen er niet om.  Kortom, het loopt allemaal niet meer zo soepel en er is gedoe. 

Ik weet als geen ander hoe frustrerend het voelt als je niet verder komt. Als je vooruit wilt, maar door de omstandigheden wordt ingehaald. Ik heb zelf 22 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waarvan 7 jaar als schoolleider van achtereenvolgens drie scholen. Dus ik ken het gedoe.

Vanuit mijn ervaring als soft-skills trainer, coach en assessor, en de vele gesprekken met starters,  weet ik ook welk pad je kunt bewandelen om startende leraren duurzaam te boeien en te binden. Om ze een vliegende start te geven. Hoe jij samen met schoolleiders, schoolopleiders en starters plannen maakt die hout snijden. Om voor jouw leraren, en daarmee de kinderen, de ouders en je eigen organisatie,  écht het verschil te maken.

Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van de starter is een must. Juist nu.

Eens? 
Wil ook jij de starters op een onderscheidende manier duurzaam boeien en binden? 

Plan dan nu je gratis kennismakingsgesprek. Ik help je graag vooruit.