fbpx

Een oproep aan alle schoolleiders & bestuurders …

Herken jij dit?

De afgelopen jaren heb jij een enorme ontwikkeling samen met je team doorgemaakt. Maar ondanks dat mooie succes baal je toch. Nieuwe leraren zijn moeilijk te vinden. Er wordt steeds meer geklaagd over werkdruk en je krijgt de klassen steeds moeilijker bemand. Daarnaast zie je enthousiaste starters voortijdig afhaken en kiezen voor een ander beroep. Kortom, het loopt allemaal niet meer zo soepel en er is gedoe. 

Ik weet als geen ander hoe frustrerend het voelt als je niet verder komt. Als je vooruit wilt, maar door de omstandigheden wordt ingehaald. Ik heb zelf 22 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waarvan 7 jaar als schoolleider van achtereenvolgens drie scholen. Dus ik ken het gedoe.

Maar vanuit mijn ervaring als soft-skills trainer weet ik ook welk pad je kunt bewandelen om startende leraren duurzaam te boeien en te binden. Om ze een vliegende start te geven. En hoe jij samen met jouw leraren écht het verschil kan maken. Voor de kids, de ouders en de organisatie.

Want hoe sterker we de starter maken, hoe meer we investeren in persoonlijke ontwikkeling, hoe sterker we samen zijn, hoe meer kansen, mogelijkheden en successen gaan volgen. 

Dus wil jij af van het gedoe? Wil jij je startende leraren duurzaam boeien en binden? En op een onderscheidende wijze verandering aanbrengen met duurzaam succesvol resultaat? 

Ik help je om jouw starters op korte termijn te transformeren tot leaderteachers. Zodat jij weer tijd hebt om aan het grotere plaatje te werken, geld bespaart en af bent van alle onnodige werkzaamheden en gedoe. 

Wil ook jij jouw starters een vliegende start geven? 

Vlieg dan snel door.