fbpx

Is er leven na de eindtoets?

Ervaar hoe puberfrustraties succesverhalen worden 

Tijdens deze wervelende workshop gaan maskers af, worden dromen zichtbaar en schrijven we nieuwe verhalen; toekomstige succesverhalen.

Waarom is De Mini Droomshow nodig? Wat zijn puberfrustraties en hoe hebben die invloed op jou? Misschien komen deze uitspraken je bekend voor:

“ Ik hoor er toch niet bij.”
” Ik doe het ook nooit goed.”
“ Het is gewoon saai hier.”
” Dat lukt me nooit.”

Het is frustrerend als kinderen niet lekker in hun vel zitten. Als prestaties achterblijven. En wanneer jij als leraar of als ouder met je handen in het haar zit. Terwijl je het zo goed met ze voor hebt.

Pubers zijn kampioen in het camoufleren van hun onzekerheden. En daarom zetten ze verschillende maskers op.
Dat is knap lastig, want hoe prik je daar zomaar doorheen? 

Daar zijn speciale technieken voor. Niet alleen voor het kind,  maar ook voor jou. Samen nieuwe skills leren.

De Mini Droomshow is een workshop die verder gaat dan kijken naar prestaties. De Mini Droomshow is uniek omdat we kijken naar de diepste drijfveren en verlangens van een kind. Door de ogen van het kind.

Tijdens deze workshop/droomshow worden kinderen aan het denken gezet over waar het echt om gaat. En dat is niet de eindtoets 😉. Mooi Dyonne, ik ben blij dat jij onze kinderen dit hebt kunnen geven 🍀
Kirsten Lammers

Directeur , OBS Waterrijk

If you can dream it, you can do it (Walt Disney)

Tijdens De Mini Droomshow

 √ Worden verborgen ambities zichtbaar
√ Ontdek je hoe dromen werkelijkheid kunnen worden
√ Ontdek je wat er nodig is om moeilijkheden te overwinnen
√ Proef je van Bourgondische gezelligheid
√ Kom je vol gemotiveerd in actie

Think Big, Act Small
Just to be Happy

Prijs workshop voor scholen (vanaf groep 7)

Deze magische workshop duurt ongeveer 2,5 uur en boek je voor € 497,-. Wil je toch wat meer informatie? Ik vertel je graag meer. Mail me je nummer, dan ik neem snel contact met je op.

Prijs workshop bij D-DEP (max 8 tieners)

Deze magische workshop voor jouw tiener duurt ongeveer 2,5 uur en boek je voor € 47,- per persoon. Wil je toch wat meer informatie? Ik vertel je graag meer. Mail me je nummer, dan ik neem snel contact met je op.

De Mini Droomshow ‘Is er leven na de eindtoets?’ gaf de kinderen uit groep 8 een belangrijke levensles mee: succes in je verdere loopbaan wordt niet bepaald door je schooladvies, maar door jouw manier van denken en hoe je zaken aanpakt die op je pad komen. Voor sommige kinderen was dit een eye opener en was het ook vooral goed om dit eens van iemand anders te horen dan van de eigen leerkracht. Dyonne geeft de workshop op inspirerende wijze en vol humor, ze vertelt hierbij ook haar eigen verhaal. Dit maakt de workshop persoonlijk! Als leerkracht was het leuk om te zien hoe kinderen actief aan de slag gingen met hun eigen dromen. Wat zijn deze eigenlijk en wat hebben ze nodig om deze te bereiken? Welke weerstanden kunnen ze tegenkomen? Je ontdekt hierbij ook dromen van kinderen die je voor de workshop nog niet wist. Kortom, een aanrader voor elke groep 8!
Robert Timmermans

Leerkracht groep 8, OBS Waterrijk