fbpx

Kom ook naar De Mini Droomshow

Ervaar hoe kinderangsten succesverhalen worden

 

Er was eens een meisje dat altijd bang en onzeker was. Ze dacht: “Misschien ben ik wel niet slim genoeg. Misschien ben ik wel niet goed genoeg”. En dan zei haar oma: “Als iets mogelijk is, kun jij het zeker. Je moet doen waar je gelukkig van wordt”


Het meisje had een hele goede band met haar oma. Ze sliep twee nachten per week bij haar oma, omdat haar ouders het heel druk hadden.

Het meisje werkte heel erg hard. Soms zeiden haar onderwijzers dat ze niet te veel moest willen, omdat haar cijfers ook weer niet zó hoog waren. Sommige mensen zeiden zelfs dat ze beter niet zo’n hoge doelen kon stellen. Dat ze niet zo moest dromen.

 

Maar het meisje luisterde naar haar oma. “Alles is mogelijk dacht ze. Je moet doen waar je blij en gelukkig van wordt.” En ook al was ze vaak onzeker en bang. Ze volgde haar hart. En haar droom kwam uit: ze werd leerkracht en schooldirecteur.

 

En toen veel mensen haar vele jaren later voor gek verklaarden toen ze het onderwijs verliet, ging ze toch haar eigen weg. Ze startte haar eigen droombedrijf D-Dep’s Mini Droomshow

 

En daar ben jij nu als lezer beland. Hoe cool is dat!

Tijdens deze workshop worden kinderen aan het denken gezet over waar het echt om gaat. En dat is niet de eindtoets 😉. Mooi Dyonne, ik ben blij dat jij onze kinderen dit hebt kunnen geven 🍀

Kirsten Lammers

Directeur , OBS Waterrijk

Het gaat er niet om hoe slim je bent, maar om wat je met je slimheid doet

 

Tijdens De Mini Droomshow help ik kinderen om te focussen op geluk. Om droomdoelen te halen en in mogelijkheden te denken. Door persoonlijke ontwikkeling en leiderschap centraal te stellen. Spelenderwijs.

Want…

Succesvolle mensen zijn niet altijd gelukkig
maar gelukkige mensen zijn wel altijd succesvol.

Wil je toch wat meer informatie? Ik vertel je graag meer tijdens een
telefoongesprek. Mail me je nummer, dan ik neem snel contact met je op.

De Mini Droomshow ‘Is er leven na de eindtoets?’ gaf de kinderen uit groep 8 een belangrijke levensles mee: succes in je verdere loopbaan wordt niet bepaald door je schooladvies, maar door jouw manier van denken en hoe je zaken aanpakt die op je pad komen. Voor sommige kinderen was dit een eye opener en was het ook vooral goed om dit eens van iemand anders te horen dan van de eigen leerkracht. Dyonne geeft de workshop op inspirerende wijze en vol humor, ze vertelt hierbij ook haar eigen verhaal. Dit maakt de workshop persoonlijk! Als leerkracht was het leuk om te zien hoe kinderen actief aan de slag gingen met hun eigen dromen. Wat zijn deze eigenlijk en wat hebben ze nodig om deze te bereiken? Welke weerstanden kunnen ze tegenkomen? Je ontdekt hierbij ook dromen van kinderen die je voor de workshop nog niet wist. Kortom, een aanrader voor elke groep 8!

Robert Timmermans

Leerkracht groep 8, OBS Waterrijk

Ontdek die nieuwe wereld waarbinnen jij:

– Je helemaal vrij voelt om voor je dromen te gaan
– Doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt
– Je niet onzeker laat maken door wat anderen van jou vinden of van je verwachten
– Uitdagingen aangaat, omdat je weet dat je daar sterker van wordt
– Je succesvol bent door jezelf te zijn

If you can dream it, you can do it (Walt Disney)